"Robiiiiiiiiii, I burned the pomodorooooooooo"
"I knew that I was too good to be true .. you are a landslide!"
"Jaaaaaaa maybe do it again another day .. "
" Nooooooo, you can not resume in any way? "(to the disappointment on her face grew every moment more)
" Well one way would be: si ricomincia d'accapo"
"Ooooooook, spicciati, però, che ho fame"
Riprendo quindi a preparare il tutto, seguendo per filo e per segno la ricetta tratta da "Buon appetito America" di Laurel Evans. Non c'è bisogno che vi dica della soddisfazione nel mangiarlo.. Ci sentivamo proprio due bimbi davanti a una montagna di zucchero filato :)
SPAGHETTI WITH MEATBALLS
INGREDIENTI per 5 persone Per le polpette:
2 fette di pane bianco
75ml di latte
200g manzo macinato
100g vitello macinato
100g maiale macinato
30g parimigiano grattugiato
3 cucchiai di prezzemolo fresco tritato
1 tuorlo grande
1 spicchio d'aglio piccolo, tritato (che io, per motivi di odio personale nei confronti di questi bulbi maleodoranti, ho omesso)
3/4 di cucchiaino di sale
pepe nero
Per la salsa di pomodoro
2 cucchiai di olio d'oliva
2 lattine di polpa di pomodoro
1 cipolla piccola tritata
2 spicchi d'aglio interi
500g spaghetti
sale, pepe
PREPARAZIONE
Mescolare il pane e il latte in una ciotola capiente and let rest 10 minutes. Squeeze the bread with a fork until the mixture is GROSOLI. Combine the egg yolk and mix well. Also add the ground beef, Parmesan, parsley, garlic, salt and pepper. With wet hands form small round balls of 3 cm. Heat the oil in a pan and when hot, fry the meatballs until they are golden. Transfer them on a plate lined with paper fried.
Meanwhile prepare the tomato sauce. Heat 2 tablespoons oil in a large skillet over medium-high heat and soffriggetevi onion. Add the garlic and tomato and Simmer until the sauce thickens, about 10 minutes. Salt and pepper to taste.
Add the meatballs to the sauce and Simmer over medium heat for 10 minutes.
Boil pasta, drain and season it with the sauce and meatballs and sprinkle with Parmesan .


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