Tuesday, February 15, 2011

Wedding Card Bible Verses

Sweet dreams ..

and trundle / on 'magic of the night .. Who has not seen a child (or showed to their babies) "Lady and the Tramp"? And raise your hand if you never said, seeing the scene of the spaghetti: "I want to eat it too ioooooo !!".. Well I certainly was one of those little girls in front of that enchanted scene. It was my favorite. E a distanza di anni (neanche molti a dire il vero, visto che i cartoni animati li guardo ancora adesso) ho realizzato uno dei miei "sogni": mangiare gli spaghetti con le polpettine di "Lilli e il Vagabondo". Li ho preparati qualche mese fa, ma tra una cosa e un'altra mi sono dimenticata di postarla e oggi, mentre sfogliavo le foto dell'album culinario che ho tra i documenti, ecco che mi ciccia fuori la foto.. E subito mi è balzato alla mente il ricordo di quella giornata: i miei erano fuori per un weekend, io e mia sorella eravamo sole a casa. "Robiiiiiiiiii, ti va di coccolarci?? Facciamo le bimbe!!" "Paola, ma stai bene?" "Siiiiiiiiiii, sto benissimo! C'ho voglia di fare gli spaghetti di Lilli e il Vagabondo.. Dai che pure tu ingolososci you every time you see it, that dish! "" The one with the meatballs? "" Yes, yes .. That's the one: D "To which I will not tell my sister's face (which I would call a meatball / addict, given his deep love for the meatballs.) I head straight to work .. But of course I could not combine one of me: I burn the tomato sauce: (
"Robiiiiiiiiii, I burned the pomodorooooooooo"
"I knew that I was too good to be true .. you are a landslide!"
"Jaaaaaaa maybe do it again another day .. "
" Nooooooo, you can not resume in any way? "(to the disappointment on her face grew every moment more)
" Well one way would be: si ricomincia d'accapo"
"Ooooooook, spicciati, però, che ho fame"
Riprendo quindi a preparare il tutto, seguendo per filo e per segno la ricetta tratta da "Buon appetito America" di Laurel Evans. Non c'è bisogno che vi dica della soddisfazione nel mangiarlo.. Ci sentivamo proprio due bimbi davanti a una montagna di zucchero filato :)

SPAGHETTI WITH MEATBALLS

INGREDIENTI per 5 persone

Per le polpette:
2 fette di pane bianco
75ml di latte
200g manzo macinato
100g vitello macinato
100g maiale macinato
30g parimigiano grattugiato
3 cucchiai di prezzemolo fresco tritato
1 tuorlo grande
1 spicchio d'aglio piccolo, tritato (che io, per motivi di odio personale nei confronti di questi bulbi maleodoranti, ho omesso)
3/4 di cucchiaino di sale
pepe nero

Per la salsa di pomodoro
2 cucchiai di olio d'oliva
2 lattine di polpa di pomodoro
1 cipolla piccola tritata
2 spicchi d'aglio interi
500g spaghetti
sale, pepe

PREPARAZIONE
Mescolare il pane e il latte in una ciotola capiente and let rest 10 minutes. Squeeze the bread with a fork until the mixture is GROSOLI. Combine the egg yolk and mix well. Also add the ground beef, Parmesan, parsley, garlic, salt and pepper. With wet hands form small round balls of 3 cm. Heat the oil in a pan and when hot, fry the meatballs until they are golden. Transfer them on a plate lined with paper fried.
Meanwhile prepare the tomato sauce. Heat 2 tablespoons oil in a large skillet over medium-high heat and soffriggetevi onion. Add the garlic and tomato and Simmer until the sauce thickens, about 10 minutes. Salt and pepper to taste.
Add the meatballs to the sauce and Simmer over medium heat for 10 minutes.
Boil pasta, drain and season it with the sauce and meatballs and sprinkle with Parmesan .



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